ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΛΑΤΩΝ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΑ ΑΤΜΟΥ WPRO 250ML 484000008791

Κωδικός: 62306202

Τα ονόματα των κατασκευαστών και τα νούμερα των μοντέλων αναφέρονται μόνο για αναγνωριστική χρήση

Περιγραφή

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΛΑΤΩΝ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΑ ΑΤΜΟΥ WPRO 250ML 484000008791

OR.CODES: 484000008791

 

<<ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ>>

Η φόρμουλα Wpro επαγγελματική αφαλάτωση εξαλείφει πλήρως τις εναποθέσεις ασβεστίου. Η εξειδικευμένη φόρμουλα βελτιστοποιεί επίσης την απόδοση του σιδήρου σας και παρατείνει τη ζωή του. Κατάλληλο για σίδερα με σόλα αλουμινίου.

 

<<ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ>>

Γεμίστε τη δεξαμενή με 2/3 νερό και 1/3 αφαλατικό. Θερμάνετε το σίδερο σε λειτουργία ατμού και σε κατακόρυφη θέση. Μόλις το σίδερο είναι ζεστό, αποσυνδέστε το και τοποθετήστε το οριζόντια. Αφήστε το προιόν να λειτουργήσει για 2 ώρες. Αδειάστε τη δεξαμενή και ξεπλύντε αρκετές φορές. Γεμίστε ξανά τη δεξαμνεή με νερό, θερμάνετε το σίδερο και ενεργοποιήστε το κουμπί ατμού αρκετές φορές. Καθαρίστε καλά τη σόλα. Πριν σιδερώστε ένα ρούχο, χρησιμοποιήστε το κουμπί ατμού χρησιμοποιώντας ένα μη ευθραυστο ύφασμα. Εάν παραμείνει ασβέστιο, επαναλάβετε τη λειτουργία, προσθέτοντας πιθανώς περισσότερο αφαλατικό. 

 

<<ΚΙΝΔΥΝΟΙ>>

Εάν αισθανθέιτε αδιαθεσία συμβουλευτείτε γιατρό και επιδείξτε την ετικέτα προιόντος. Μακριά απο παιδιά. Σε περίπτωση κατάποσης ξεπλύντε το στόμα και μην προκαλέσετε εμετό. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα ή τα μαλλιά, βγάλτε τα μολυσμένα ρούχα, ξεπλύντε την επιδερμίδα με νερό. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξεπλύντε προσεκτικά με νερό και αφαιρέστε τυχόν φακους επαφής.